Motty

Motty

Effektiv rente fra 14,15%, kr 100 000 o/5 år blir totalt kr 137 120.

Søk her

Bank Norwegian Forbrukslån

Aldersgrense 23 år
Lånegrense Kr 600 000
Effektiv rente 8.99%
Etableringsgebyr Kr 950
Termingebyr Kr 30
Nedbetalingstid 5 år

Bank Norwegian er en av de lengstlevende kredittbanker i Norge, og opererer utelukkende via nett. Banken har tilbudt nettbaserte banktjenester til norske kunder siden 2004, men har nå utvidet til de andre landene i Norden (Danmark, Finland og Sverige). Bank Norwegian ble i 2018 skilt ut av Norwegian-konsernet, som blant annet flyselskapet Norwegian er en del av. Bank Norwegian har vunnet flere priser, blant annet for «Reward»-programmet, og er definitivt en folkefavoritt med sine 1 300 000 kunder.

Bank Norwegian forbrukslån

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån fra 5000 til 600.000 kroner, med en forholdsvis lav effektiv rente, på 8-9% i utgangspunktet.  Hvilken rente du får vil være avhengig av flere forhold, hvor din økonomiske situasjon vil være utslagsgivende. I tillegg kan du refinansiere lån gjennom Bank Norwegian. De tilbyr også båtlån, oppussingslån og kredittkort, i tillegg til ordinære banktjenester som sparekonto og nettbank.

Krav til forbrukslån fra Bank Norwegian:

  • Fast inntekt.
  • Ingen betalingsanmerkninger.
  • Minimum 23 år gammel.
  • Norsk statsborger.

Bank Norwegian kredittkort

Kredittkortet til Bank Norwegian er en folkefavoritt. Årsaken til dette er fordelsprogrammet, som kalles Norwegian Reward, hvor du kan tjene opp cashpoints. Disse kan igjen benyttes i butikken til Norwegian eller til å kjøpe flybilletter m.m. I tillegg er det flere fordeler tilknyttet kredittkortet:

  • 1 % Cashpoints på kjøp opptil kr 100.000 per kalenderår
  • 0,5 % Cashpoints ved bruk over kr 100.000.
  • Ingen opptjening på kjøp hos andre flyselskaper
  • 4 % CashPoints på LowFare-billetter hos Norwegian
  • 10 % CashPoints på Flex-billetter hos Norwegian

Sammen med ovenstående, er kortet helt gebyrfritt ved varekjøp, det er ingen årsavgift, og heller ikke gebyrer ved kontantuttak i utlandet. Videre inkluderer Norwegian-kortet reiseforsikring, kjøpsforsikring og avbestillingsforsikring.

Maksimal kreditt er 100.000 kroner.

Eks: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682. Løpetid 1-5 år. Maks. effektiv rente 37,62%.

Søk her
Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!