Uno Finans

Søk her

Effektiv rente fra 12,71%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 199 237.

Uno Finans
Aldersgrense 23 år
Lånegrense Kr 500 000
Effektiv rente 12,71%
Etableringsgebyr Kr 950
Termingebyr Kr 45
Nedbetalingstid 5 år

Uno Finans skiller seg ut fra mange andre finansagenter, fordi her kan du søke om lån selv om du har betalingsanmerkning og/eller er uten fast årsinntekt. Dette forutsetter, at du har fast eiendom, som du kan stille som sikkerhet. Uno Finans hjelper deg også med lån uten sikkerhet, som forbrukslån, refinansiering osv.

Det fungerer sånn her: Du fyller inn noen enkelte personlige opplysninger om deg selv. Deretter vil Uno Finans ta kontakt med bankene for deg, så du slipper å kontakte alle enkeltvis. Dette er fordelaktig, av flere årsaker, og kan i siste ende bidra til at du får en bedre rente på lånet ditt. Utover dette, er det ikke så mange finansagenter som kan (eller vil) forhandle på vegne av deg – selv om du har betalingsanmerkning og/eller er uten fast inntekt. På denne måten får du anbefalt det beste forbrukslånet, som gir deg laveste omkostninger.

Med de nye lånereglene (maksimal nedbetalingstid på 5 år ved usikrede lån), er det også en stor fordel, at Uno Finans kan forhandle lån med opp til 15 års nedbetalingstid. Men dette forutsetter da, at det dreier seg om et lån med sikkerhet i bolig.

Minstealder for å sende inn en samlesøknad gjennom Uno Finans er 18 år. Videre er det et krav om kr 200 000 i årsinntekt, om du skal søke om et tradisjonelt forbrukslån.

Tjenesten til Uno Finans koster ingenting og en søknad er fra din side helt uforpliktende helt til du eventuelt signerer en låneavtale. Og selv da har du rettigheter.

Effektiv rente fra 12,71%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 199 237.

Søk her

Hva som kreves for å låne

Når du er ute etter et lån, er det en del krav som må oppfylles, men dette praktiseres ulikt fra bank til bank. Du må typisk ha en viss alder (ihvertfall myndig),minimum inntekt og ingen betalingsanmerkninger. De aller fleste banker vil vurdere deg etter en kredittscore. Det er fremdeles også her mulig å få forbrukslån på dagen uten kredittsjekk, men dette gjelder typisk mindre beløp, og det vil fremdeles foretas en generell kredittsjekk for å se om du har noen form for anmerkninger. Krav til inntekt Mange banker har krav til inntekt og fast jobb. Da er det gjerne et … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!