Credits Gold

Søk her

Effektiv rente fra 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd blir totalt kr 11 112.

Credits Gold
Aldersgrense 18 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 21,85%
Rentefritak 43 dager
Varekjøp Kr 0
Uttak innenlands Kr 0
Uttak utenlands Kr 0
Reiseforsikring Ja

Credits Gold et gebyrfritt kredittkort, som du kan bruke både i innland og utland (gebyrfritt). Kortet har ingen årsavgift og du har muligheten for inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse. En god fordel med Credits Gold, i tillegg til mange andre fordeler, er muligheten til å overføre penger til bankkontoen din. Dette gir deg større råderom for hvordan du vil benytte kreditten din.

Credits Gold inkluderer også en veldig god reiseforsikring, avbestillingsforsikring, forsikring mot ID-tyveri og muligheten for en betalingsforsikring.

Det er enkelt å ha oversikt over benyttet kreditt, utvide kreditten, og mange flere funksjoner, som å overføre penger fra kredittkortet Etter at kundeforholdet er opprettet, vil du få tilgang til Min Side, som gir deg full kontroll over kontoen din.

Du får inntil kr 100 000 kroner i kreditt. Minste krav til innbetaling er 3,3% av utestående beløp hver måned.

Krav til søker: Du skal være fylt 18 pr ved søknadstidspunktet. Det er ingen krav til inntekt.

Effektiv rente fra 21,85%, kr 10 000 o/12 mnd blir totalt kr 11 112.

Søk her
Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!