Ikano Visa

Søk her

Effektiv rente fra 19,72%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 540.

Ikano Visa
Aldersgrense 23 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 19,72%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp Kr 0
Uttak innenlands Kr 35 + 1%
Uttak utenlands Kr 35 + 1%
Reiseforsikring Ja

Ikano Visa er en gammel traver på markedet, som skyldes en av markedets beste renter. Du kan få inntil kr 100 000 i kreditt og kortet er helt gebyrfritt. Inkludert i kredittkortet til Ikano Bank, er reiseforsikring, avbestillingsforsikring, og noe helt unikt på markedet – tankefeilforsikring. Tankefeilforsikring forsikrer deg mot å fylle med feil drivstoff. Å tanke opp bilen med feil drivstoff, kan ødelegge motoren totalt og ultimativt føre til motorhavari. Med denne forsikringen får du dekket inntil kr 3 000 i kostnader for sanering av tanken og bytte av drivstoffilter.

Krav til søker:

  • Du har fylt 23 år
  • Du har fast inntekt
  • Du har ryddig økonomi
  • Du har ikke betalingsanmerkninger

Effektiv rente fra 19,72%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 540.

Søk her

Hva som kreves for å låne

Når du er ute etter et lån, er det en del krav som må oppfylles, men dette praktiseres ulikt fra bank til bank. Du må typisk ha en viss alder (ihvertfall myndig),minimum inntekt og ingen betalingsanmerkninger. De aller fleste banker vil vurdere deg etter en kredittscore. Det er fremdeles også her mulig å få forbrukslån på dagen uten kredittsjekk, men dette gjelder typisk mindre beløp, og det vil fremdeles foretas en generell kredittsjekk for å se om du har noen form for anmerkninger. Krav til inntekt Mange banker har krav til inntekt og fast jobb. Da er det gjerne et … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!