Motty

Søk her

Effektiv rente fra 14,15%, kr 100 000 o/5 år blir totalt kr 137 120.

Motty
Aldersgrense 23 år
Lånegrense Kr 500 000
Effektiv rente 14,15%
Etableringsgebyr Kr 950
Termingebyr Kr 45
Nedbetalingstid 5 år

Motty er en finansagent med 18 banker de forhandler med på vegne av mulige låntakere– hver dag. Dette gir Motty et solid ben innenfor markedet, noe du kan bruke til din fordel. Ved å sende ut søknader til flere banker samtidig, vil du ha muligheten til å velge mellom de beste betingelsene på et eventuelt lån.

Motty forhandler lån mellom kr 25 000 til kr 500 000, noe som gir gode muligheter til å låne penger etter behov og betalingsevne. I skrivende stund, er den laveste renten Motty kan tilby, gjennom deres samarbeidspartnere, på 6,86%.

For at du skal bli vurdert i en eventuell lånesøknad, er kravene, at:

  • Du er fylt 23 år.
  • Ikke har noen løpende inkassosaker.
  • Har en fast inntekt (og den skal være minimum kr 230 000).
  • Du har bodd i Norge de siste 3 år.

Effektiv rente fra 14,15%, kr 100 000 o/5 år blir totalt kr 137 120.

Søk her

Hva som kreves for å låne

Når du er ute etter et lån, er det en del krav som må oppfylles, men dette praktiseres ulikt fra bank til bank. Du må typisk ha en viss alder (ihvertfall myndig),minimum inntekt og ingen betalingsanmerkninger. De aller fleste banker vil vurdere deg etter en kredittscore. Det er fremdeles også her mulig å få forbrukslån på dagen uten kredittsjekk, men dette gjelder typisk mindre beløp, og det vil fremdeles foretas en generell kredittsjekk for å se om du har noen form for anmerkninger. Krav til inntekt Mange banker har krav til inntekt og fast jobb. Da er det gjerne et … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!