Credits Visa

Søk her

Effektiv rente fra 21,85%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 668.

Credits Visa
Aldersgrense 18 år
Kredittgrense kr 100 000
Effektiv rente 21,85%
Rentefritak 43 dager
Varekjøp Kr 0
Uttak innenlands Kr 0
Uttak utenlands Kr 0
Reiseforsikring Nei

Credits Visa er et gebyrfritt kredittkort, som du kan bruke både i innland og utland (gebyrfritt). Kortet har ingen årsavgift og du har muligheten for inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse. En god fordel med Credits Visa, er muligheten til å overføre penger til bankkontoen din. Dette gir deg større råderom for hvordan du vil benytte kreditten din.

Det er enkelt å ha oversikt over benyttet kreditt, søke om å utvide kreditten, samt mange flere funksjoner, for eksempel å overføre penger fra kredittkortet. Etter at kundeforholdet er opprettet, vil du få tilgang til Min Side, som gir deg full kontroll over kontoen din.

Du får inntil kr 100 000 i kreditt. Credits gir deg også muligheten for en betalingsforsikring, om du skulle bli arbeidsløs eller av andre årsaker ikke kan overholde betalingsforpliktelsene dine. Minste krav til innbetaling er 3,3% av utestående beløp hver måned.

Krav til søker: Du skal være fylt 18 år ved søknadstidspunktet. Det er ingen krav til inntekt.

Effektiv rente fra 21,85%, kr 15 000 o/12 mnd blir totalt kr 16 668.

Søk her

Hva som kreves for å låne

Når du er ute etter et lån, er det en del krav som må oppfylles, men dette praktiseres ulikt fra bank til bank. Du må typisk ha en viss alder (ihvertfall myndig),minimum inntekt og ingen betalingsanmerkninger. De aller fleste banker vil vurdere deg etter en kredittscore. Det er fremdeles også her mulig å få forbrukslån på dagen uten kredittsjekk, men dette gjelder typisk mindre beløp, og det vil fremdeles foretas en generell kredittsjekk for å se om du har noen form for anmerkninger. Krav til inntekt Mange banker har krav til inntekt og fast jobb. Da er det gjerne et … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!